Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

Sárkányhajó verseny GÁRDONY

Strandolásra tökéletesen alkalmatlan időjárás köszöntött minket...

Gárdonyban ezen a szombaton,ennek ellenére számos ember lézengett a helyszínenaz itt megrendezésre kerülő sárkányhajó versenynek, a nemzetközi kajakpóló tornának és nem utolsó sorban a Bud Spencer – Terence Hill RajongóiFesztiválnak köszönhetően.

szokásokhoz híven délelőtt a tízfős hajók versenyei zajlottakSajnos csapatunk sem a nőisem az open kategóriában nem jutott a középdöntőbe, a hangulatunk tehát nem volt túl rózsásamihez nagyban hozzájárult az órákon át kitartóanhulló eső is.
Délután, a húszfős hajók versenyén csupán a B döntőbe sikerült beküzdenünk magunkatami azt jelentettehogy dobogóra már nem állhatunk, de azért még megmutathatjukmit tudunk. A bizonyítási vágy mindig munkál bennünkminden futamnak úgy megyünk neki,hogy nyerni szeretnénk. Most is összeszedtük minden erőnket erre az utolsó megpróbáltatásra és… SIKERÜLT! A B döntő három hajója közül a miénk ért elsőként a célvonalraMEGCSINÁLTUKHogy miért ilyen örvendetes dolog megnyerni egy B döntőtElárulomElőször (ésremélhetőleg nem utoljárasikerült legyőznünk egyik nagy ellenfelünket: a Magyar Telecom – Rubin Lapátolók csapatátami nem kis teljesítményRáadásul a nap is kisütöttlehethogy jutalomképp?
Azt hiszemsoha senki nem örült még ennyire egy negyedik helynek, mint mi 2011. július 23-ánGárdonyban.