Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

5. állomás: BAJA

Hosszú út vezetett a következő versenyünk helyszínéreBajáraMár javában csatáztak a Sugovicán az iskolákcégek és települések csapataimikor megérkeztünk.

Az idén megszokott tízes hajók versenye ezúttal nem került megrendezésreazonban először nevezhettünk 2000 méteres versenyreami igazán komoly kihívást jelentett a sok 200 méteres futam utánElsőként arövidtávú megmérettetésekre került sorAz amatőr kategóriában 4 csapat szerepelt, a 4 futam összesített eredménye alapján az alábbiak szerint alakult a helyezés:

 

1. Römi KKSK
2. Magyar-Telekom – Rubin Lapátolók
3. A-HÍDragon
4. Baja
Délután 4-kor kezdődtek a 2000 méteres versenyekelőször a szabadidős (cégektelepülésekmajd az amatőr kategóriákbanNagyon érdekes és izgalmas volt nézőként és versenyzőként egyarántKemény erőpróba volt, fizikaiteljesítőképességünk határait súroltuk. A végeredmény ugyanaz lett, mint 200 méterenSzegény bajaiak hazai pályán szenvedtek vereséget mindkét versenyszámban, de volt minek örülniük is: a települések versenyén mindkét versenytaranyéremmel zárták.
 Az egész nap  hangulatban telthétágra sütött a nap, két futam között strandoltunkpihentünkettünk-ittunkKedvesfigyelmes csapattársunkJuhai Sanyi gondoskodott az elégetett energia pótlásárólkét tepsi meggyes piskóta és egyhatalmas bogrács halászlé volt erőfeszítéseink jutalmaEste fáradtan, de elégedetten (és jóllakottanindultunk hazanyakunkban két bronzéremmel.