Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

Sárkányhajó csata medencében

Hatalmas hangulatbantajtékos hullámok között zajlott a II. Százhalombattai Uszodai Sárkányhajó verseny március 3-án a Kiss László SportuszodábanSinka László alpolgármester köszöntötte az ország különböző pontjairól érkezettvendégeket.benevezett 53 csapat 400 evezőse között 12 csapattal képviseltették magukat a százhalombattaiak és kitűnő eredményeket értek el.

A céges férfi kategóriát megnyerte az önkormányzat Team Gronkel csapata (Hegedüs Róbert, Szalai Attila, Czeilinger József, Szél Pál, Mátyás Alajos és Macsali Róbert). Ugyanitt harmadik helyezést ért el a DragonSZKI.

 

Mi a IV. helyen végeztünk!

Céges mix kategória harmadik helyét a No Para csapata szerezte meg.

„Első bálozók” versenyén a helyi csapatok csaptak összeElső lett a „Speed Boat”, második az Eötvös iskola szülői csapata: a „Baljós Árnyak”harmadik a VSZKnegyedik az 1-es iskola szülői csapata: a „Katica”ötödik a SZISZKI és hatodik a MOL PE „Dragon, add az életed”elnevezésű csapata.