Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

SÁRKÁNYOK HARCA SZÁZHALOMBATTÁN

2012. március 3-án felkerekedtünkhogy részt vegyünk a II. Százhalombattai Uszodai Sárkányhajó Versenyen.

verseny a Kiss László Versenyuszodában zajlottahol korszerű öltözők és színvonalas medencetér várt minketlelátóvaleredményjelző táblával és szakképzett stábbalRengeteg csapat nevezett az eseményre, de a profi szervezésnek – és aszivattyúnak - köszönhetően négy és fél óra elegendő volt a kilencven futam lebonyolítására.

Előző medencés sárkányhajó versenyünkkel ellentétben itt időkorlát nélküli futamokat rendeztekamint a hajó két és fél métert elmozdult valamelyik csapat javáralefújták a küzdelmet. Hat kategóriában lehetett nevezniaz A-HÍDragon a„céges férfi”valamint a „céges mix” kategóriákba nevezett be. A legtöbb futam 10-20 másodperc alatt eldőltám volt egy-két kemény menetamikor közel egy percig küzdött a két félhogy eldöntsékki a jobb?

Vegyes csapatunknak az egy győzelemkét vereség nem volt elegendő a továbbjutáshozférfi csapatunk azonban kitűnően szerepelt: a negyedik helyen zárta a versenytNem volt könnyű dolguk a fiúknakhiszen a vegyes csapatban isversenyeztekígy összesen nyolc futamban kellet helyt állniuk.

Ezen a napon sok régi ismerőssel/ellenféllel találkoztunk, de számos új csapattal is megismerkedtünk. A csapatnév megálmodása során némelyeknek igencsak elszabadult a fantáziája, így születtek meg az alábbi sárkányhajó csapatok: „Óvárosi Papírkutyák”, „Baljós Árnyak”, „No para” és nem utolsó sorban a „Dragon add az életed”.

Ismét egy izgalmas, feledhetetlen napot töltöttünk együtt, és élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodva térhettünk haza.

Igazán kár lett volna kihagyni!