Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

Sárkányhajó Roadshow 2012 Balatonfüred

Június 23-án tartották Balatonfüreden a Balatoni Hal- és Borünnepet valamint a Sárkányhajó Roadshow harmadik fordulóját. Mi ez utóbbira érkeztünk a reggeli órákban.Tagore sétány árnyat adó fái alatt ideális táborhelyet találtunkahol a futamok között kipihenhettük magunkat. Ami az A-HÍDragon csapatát illetiminden igyekezetünk ellenére érem nélkül maradtunk. A pink mezben versenyző lányoknak iscsupán egy bronzérmet sikerült „összelapátolni”, de nem csüggedtünk el: legközelebb biztosan jobban szerepelünk majd! A tökéletes nyári időjárásnak köszönhetően a verseny után egy kis strandolás is belefértmielőtt haza indultunk volna.
Egy hét áll rendelkezésünkre a következő megmérettetésigtalálkozunk Baján.

Endrődi Mónika