Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

Sárkányhajó VB után OB

(avagy ahol minden elkezdődött)

Rövid összefoglaló az évadzáró Sárkányhajó Országos Bajnokságról! 

2012.09.08.-án a Lágymányosi öbölben került ismét megrendezésre a szezon záróversenye az Országos Bajnokság.

 

 

… 2009-ben innen indult sárkányhajó csapatunk alap ötleteamikor testvérem mentőhajózott az Európa BajnokságonAhogy akkor ott ültem a füves rézsűn nézőkéntnem gondoltamhogy 3 évvel később saját csapattal és egyvilágbajnoksági versennyel a hátam mögött térek ide vissza…

 

Ezekkel a kusza gondolatokkal bandukoltam a nevezési helyszínére szombat reggelhajnalok hajnalán csipás szemmel fáradtanÉs nagy reményekkel!

 

Az elmúlt három év során hatalmas versenyző réteg alakult ki a sárkányhajózásbanÉs bizony kapaszkodni kellhogy az ember a hőn állított érmet a nyakába kapjaUgyanis a mezőny egyre jobb és egyre erősebb. Minden évbenfeljebb kell tenni azt a bizonyos lécet.

 

Ezért is született az ötlethogy indítani kellene női és férfi sárkányhajó csapatokat is. Így legalább az ember  sokat evez a versenyen és készül az amatőr versenyzői kategóriára is. Ezeket a csapatokat szomszédban edzőtársainkkal a KOLÓNIA csapatával hoztuk létre,illetve a női csapatban a T-Mobilos lányok is minket erősítettek.

 

női csapat már a szezon elején megkezdte pályafutását PiNK Ko-A-La fedő név alatt. A férfi csapat ezen a versenyen kezdte meg pályafutását BLUE Ko-A-Ma névvel. A legnagyobb meglepetést a fiúk hozták azzalhogy sikerült adobogó 3. fokára felállniazért mondjuk el hogy ebben a kategóriában nagyon erős a mezőny. A lányok is letették a magukét és szintén bronzéremmel jöttek haza.

Egymásnak csápoltunk az eredményhirdetésenNagyon nagy élmény volt!!!

 

 

Remélem folytatjuk a fiú-lány csapatot!!!

Köszönöm ezt a szép napot mindenkinek és  téli felkészülést kívánok!

 

Jövőre ismét találkozunk!

 

 

Hlatky Réka

 

CSK