Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

KÉZI HAJTÁSÚAK NAPJA 2013

Nem sokkal a május 1-jén megtett kétszer négy és fél kilométer után újabb kihívás következett: a BKV Vadlibáktól meghívást kaptunk a II. Kézi Hajtásúak Napja rendezvényremájus 4-re, ahol tíz kilométeres távon rendeztek sárkányhajóversenyt.

Ezt a megmérettetést csapatunknak csupán kisebb hányada vállaltaezért e lelkes tagok fuzionáltak a KOLÓnia Sárkányhajó Csapat lelkesebbik felévelhogy megtöltsenek egy hajót. A rendezvény Óbudán volt, a BKV Előre stégről rajtolt amezőnymajd a szentendrei ágban haladtak felfelé a fordulópontig és vissza a stégig. A szabadidős kategóriában induló négy csapat közül a KOLÓnia – A-HÍDragon egyesülés teljesítette leggyorsabban a távot (56:49), s igazán nem sokkalmaradtak le a gyakorlott versenyző kategóriában első helyen végzett váci csapat mögött (55:21).