Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

ROADSHOW 2013

1. állomásGyőr

Május hónapunk elég mozgalmasra sikeredetthiszen 11-én már a harmadik versenyünkre készülve utaztunk GyőrbeAz időjárás meglehetősen őszies jelleget öltött: 18°C, erős szélcsepergő eső (és a frizura sem maradt szép), de asportember az sportember, ha esik, ha fújmenni kellAz első futamig még volt némi komfortérzetünkmivel száraz volt rajtunk a ruha…

Mix csapatunk 250 méteren két előfutam után a reményfutamban sajnos kiesett a versenyből, de nem volt időnk szomorkodnimert következtek a férfi és női futamokFiaink a KOLÓnia fiaival egyesülve BLUE BROTHERS néven versenyeznek,női csapatunk pedig a PINK KO-A-LA nevet választotta (KOLÓniaA-HÍDragon és LapáTolók lányai). Keményen küzdöttek a fiúk mindkét időfutamukban, de nagyon erős volt a mezőnynem sikerült dobogós helyen végezniük. A női futamokigazán izgalmasak voltaknéhány századmásodpercnyi különbséggel értek célba a hajók. A két futam összesített eredménye alapján ezüstérmesek lettünkám még mindig nem adhattuk át magunkat az örömteli pihenésnekmert hátra volt a mix csapatok kétezer méteres üldözéses versenyeÁltalában hat hajót indítanak egy futamban, 10-10 másodperc különbséggel, a kétszázötven méteren elért eredmények fordított sorrendjébenvagyis elsőként a „leggyengébb” csapat rajtol. Apályán ötszáz méterenként forduló van, s a később rajtolóerősebb csapatok már az első forduló előtt utolérhetik az előttük haladókatígy heves harcok folynak a kanyarokban és az egyenes szakaszokon is.

dobogóról most is lemaradtunk, de nem csüggedünkelvégre a részvétel a fontosés még számtalan lehetőségünk lesz bizonyítani a 2013-as szezonban