Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

SÁRKÁNYHAJÓ ROADSHOW 2014 GYŐR

Idei győri versenyünkön a tavalyihoz (és a tavaly előttihezhasonló időjárási viszonyok fogadtak: 20°C alatti hőmérsékletvastagösszefüggő felhőzetcsepergő esőPersze ez nem tántorított elminket eredeti szándékunktól, a versenyzéstől.

Tavalyi szezonvégi sikereinknek köszönhetően idén már a „Divízió II”-ben bizonyíthatunk.

Vegyes érzelmekkel vártuk első futamunkatahol régi ismerőseinkkel, a MERKAPT-tal és a KOLÓniával kellett megmérkőznünkMindkét csapattal versenyeztünk már a korábbi években is, jól tudtuk,hogy nem lehetetlen legyőzni őket, de ehhez összeszedettségrefegyelemre és figyelemre van szükség, no meg némi nyers erőreBár fantasztikus időeredményt produkáltunk (49:34:00), csupánmásodikként értünk célbaígy a reményfutamba kerültünkahol azután ismét a KOLÓniávalvalamint a kanizsai és az óvári csapattal vívtuk a harcot a döntőbe jutásértEkkor már erős szél és eső isnehezítette a dolgunkat, de az is lehethogy éppen ez hatott ránk serkentőleg; a lényeghogy második helyen végeztünk (48:34:00). A döntőben végül a negyedik hely lett a miénknéhánytizedmásodperccel lemaradtunk a dobogóról.

Ezzel a futammal tulajdonképpen véget is ért a győri rendezvénymivel a szakadó eső mellé megérkezett a mennydörgés és villámlás: a szervezők lefújták a versenytHatározottan jól esett megszabadulni a ránk dermedt csurom vizesruhadaraboktólőszintén szólvaegyikünk sem bántahogy ilyen körülmények között nem kell helyt állni a kétezer méteres futamban.

Reméljükerre a szezonra letudtuk az időjárás okozta kellemetlenségeketés legközelebb minden versenyszámunkban rajthoz tudunk majd állni.