Gyere evezni, próbáld ki a sárkányhajózást!
Az A-HÍDragon sárkányhajó evezős csapat lányok-fiúk jelentkezését várja, akik érdeklődnek a sárkányhajózás iránt, lelkes tagjai akarnak, és tudnak lenni egy elszánt, és vidám csapatnak, és szívesen vennének részt hazai, akár nemzetközi megmérettetéseken.
Csapatépítés sárkányhajóval
Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
A sárkányhajózás története

Idézet az MTK KOLÓnia írásából!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a szuper jó versenyzést! Fantasztikusan sikerültek a futamok

külön köszönetazoknak a lányoknak, akik erre a futamra csatlakoztaka KOLÓnia csapatához (na és azoknak, akik segítettek beszervezni őket!).

Nem kis szépsége a sárkányhajó versenynek, hogy pár perc leforgása alatt (gyors hajó-, és póló csere után) ellenfelekből csapattársak lettünk, és már egymásért húztuk a lapátot.

Aki nem várta meg az eredményhirdetést, és esetleg nem értesült senkitől róla, annak elmondom, hogy az igen előkelő harmadik helyet szerezte meg a KOLÓnia Sárkányai csapat a női futamban J És ha azt is megnézzük, hogy az első két helyen olyan egységek végeztek, akik a szegedi vb-n is nyertek, illetve komoly versenyzői háttérrel rendelkeznek, akkor még többet ér a mi harmadik helyünk! (Nem érmet osztottak a helyezetteknek, hanem kupát kaptak a csapatok egy oklevél kíséretében. Ezt ott fogjuk őrizni, ahol edzünk).

 

SZÉP VOLT LÁNYOK!!! Csak így tovább!